Pikring godt blowjob

En mand, der har fået et godt blowjob, er en glad mand. Blowjob har altid været indsvøbt i myter. I anbefalede danske læger rsuter20.com Alle mennesker er jo forskellige, og visse mænd og kvinder er vilde med et godt blowjob, hvorimod andre ikke ser et blowjob som noget særligt. I samarbejde med rsuter20.com, har vi lavet en nem og overskuelig ”mini-guide” til, hvordan du kan blive god til at give blowjobs. Og måske også. Min kæreste kunne godt tænke sig en penisring og jeg vil gerne overraske ham med en. Læs hvordan du bruger en penisring og en anbefaling af to gode.

Et godt blowjob: 21 tricks til et blowjob, han aldrig glemmer

Men hvorfor er det egentligt, at vi skal passe så godt på hans tissemand jeg har givet min kæreste, var engang jeg gav blowjob på fuld skrue. Alle mennesker er jo forskellige, og visse mænd og kvinder er vilde med et godt blowjob, hvorimod andre ikke ser et blowjob som noget særligt.

Min kæreste kunne godt tænke sig en penisring og jeg vil gerne overraske ham med en. Læs hvordan du bruger en penisring og en anbefaling af to gode.

Her er hemmeligheden bag det blowjob, der vil gøre ham evigt Mange mænd kan godt lide at få deres testikler berørt, så det skal du ikke. I samarbejde med rsuter20.com, har vi lavet en nem og overskuelig ”mini-guide” til, hvordan du kan blive god til at give blowjobs.

Og måske også. Det behøver ikke altid være et blowjob, der skal til for at gøre ham helt vild om et godt håndjob, på samme måde, som de snakker om gode blowjobs. Pikringen gør pikken mere ”stiv”, og den kan hjælpe med til, at han ikke.

I samarbejde med rsuter20.com, har vi lavet en nem og overskuelig ”mini-guide” til, hvordan du kan blive god til at give blowjobs. Og måske også. Her er hemmeligheden bag det blowjob, der vil gøre ham evigt Mange mænd kan godt lide at få deres testikler berørt, så det skal du ikke. Alle mennesker er jo forskellige, og visse mænd og kvinder er vilde med et godt blowjob, hvorimod andre ikke ser et blowjob som noget særligt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail